رایانش کلان داده های مکانی در چهار چوب اینترنت اشیا

آزمایشگاه رایانش کلان داده های مکانی در چار چوب اینترنت اشیا در سال 1395 در دانشکده مهندسی نقشه برداری تحت سرپرستی آقای دکتر علی­ اصغر آل­ شیخ شروع به فعالیت کرد. این آزمایشگاه به موضوعات مهم گردآوری، ذخیره سازی، پردازش، تحلیل­ و نمایش کلان داده ها (با تاکید بر جزئ مکانی آنها) در اینترنت اشیا می پردازد. کلان داده های مکانی در قالبهای گوناگون ساختار یافته، نیمه ساختاریافته و یا غیر ساختار یافته از منابع مختلفی همچون سنجنده های محیطی، رسانه های اجتماعی، سکو های جمع سپاری، تصاویر و ویدیوهای نشان گذاری شده جغرافیایی، داده های گوشی موبایل، محتویات خدمات مکان مبنا، و تصاویر ماهواره ای می باشند. در این آزمایشگاه زمینه های لازم جهت برقراری ارتباط مناسب بین استفاده کنندگان داده ها و طیف وسیعی از حسگرهای مکانی جهت تصمیم سازی بهینه مهیا می گردد. کاربردهای متنوعی از فناوری اینترنت اشیا در این آزمایشگاه مورد مطالعه و پژوهش قرار گرفته که از میان آنها می توان به مدیریت و کنترل بیماری­ها، امداد و نجات، حمل و نقل، آلودگی های محیطی، و مدلسازی اطلاعات ساختمان (BIM) اشاره داشت. در این زمینه تاکنون، پروژه های متعددی در قالب پایان نامه های دانشجویان تحصیلات تکمیلی و پروژه های ارتباط با صنعت در این آزمایشگاه انجام شده است.

سرپرست             تجهیزات               دروس          خدمات              داده               دستاوردها               حوزه های پژوهشی              همکاران              تماس با ما
Date:
1398/07/23
Review:
Source:
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.